Reacties

JEN Zomerfestival 11-12 juli 2015

“In een ongedwongen sfeer was het een heel weekend lang ontspannen en genieten! De volgende keer ben ik er zeker weer bij!” (Jaap)

“De combinatie van prachtige locatie, heerlijk eten, bijzondere mensen en afwisselende workshops zorgt voor een totale ontspanning en het gevoel dat je nooit meer weg wilt!” (Eva)

“JEN zomerfestival was weer fijn! Leuke groep mensen, interessante workshops en goeie organisatie op deze altijd weer prachtige plek.” (Sara)

“Ik heb echt genoten van dit weekend, leuke inspireerde workshops, een fijne groep mensen en een ongedwongen sfeer in een prachtige omgeving. Dankjewel Jenny!” (Anne)

“Heerlijk weekend weg voor iedereen die van creatieve en/of ontspannende workshops houdt (en lekker eten en natuur)!” (Miriam)

“Het was nog veel leuker dan verwacht. Wat een fijn festival! Een stevige heldere organisatie en een ontspannen open sfeer. Ik kom graag weer! liefs” (Iris)

“Leuk / lachen / leerzaam / lui / lekker.” (Wilma)

JEN Zomerfestival 12-13 juli 2014

“JENZ Zomerfestival was top! Hele fijne groep mensen en leuke workshops, prachtige omgeving en fantastische organisator en gastvrouw Jenny de Boer die het compleet maakt.” (Sara)

“Het JENZ festival was echt helemaal te gek! Een goed verzorgd en gezellig weekend met de meest uitlopende workshops van hoge kwaliteit op een prachtige locatie. Echt een aanrader!” (Theun)

“Net een heerlijk weekend JENZ Zomerfestival achter de rug. Een fijne groep mensen en een super mooie locatie midden in het bos. Het was een gevarieërd aanbod van workshops dus voor ieder wat wils. Heerlijke maaltijden, goede organisatie door fijne gastvrouw Jenny!” (Lian)

“JENZ was een geweldig festival met inspirerende workshops. De sfeer was open en hartelijk en de locatie geweldig. Dank je wel Jenny voor dit super weekend!” (Kitty)

“Jezelf kunnen zijn tijdens JENZ, wat was het goed! Fijne mensen, goed verzorgd, lekker eten en kwalitatief hoogwaardige workshops. TOP dus, Jenny bedankt!” (Marit)

“Gaaf, kleinschalig en heerlijk ontspannend festival voor iedereen die zichzelf een break gunt met een groep fijne en open mensen.” (Peter)

“Bijzonder om met een groep vreemden te starten en hen binnen 24 uur al als groep bekenden te zien.”

“Heerlijke sfeer met fijne mensen. Lekker veel buiten.”

“Ik vond het open karakter erg fijn, aan de ene kant verbondenheid maar ook vrij zijn om wat anders te doen. Je kunt er jezelf zijn.”

“Ik vond de workshops die ik gevolgd heb stuk voor stuk leuk, leerzaam en de manier waarop ze gegeven werden inspirerend.”

 

Ben je net een weekend bij Je Eigen Natuur geweest? Dan horen we graag hoe je dat hebt beleefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>